Minden héten

NYERHETSZ

Minden héten

NYERHETSZ

A BENDEMEMONÁL
MINDEN HÉTEN NYERHETSZ FÉL ÉVEN ÁT

Vásárolj legalább egy Bendememo kártyajátékot és

máris részt veszel a heti nyereményjátékon fél éven át!

26 héten át lesz esélyed hétről-hétre nyerni egy Bendememót.

Ez igazán jól hangzik, nem igaz?

 

Sok szerencsét!

A nyereményjáték részletei

Ha legalább egy Bendememo tulajdonosa vagy, akkor fél éven keresztül bármelyik héten nyerhetsz egy új Bendememót! A vásárlást követően már a következő héten hétfőn is nyerhetsz!

A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 12:00 óra. Ezt követően tüntetjük fel a nyertes számla sorszámát itt ezen az oldalon, kicsivel lentebb.

A nyertesnek a következő heti sorsolásig van lehetősége jelentkezni a nyereményért. Jelentkezéskor küldünk egy különleges kuponkódot, ami 30 napig érvényes.

Honnan tudod, hogy Te nyertél-e?

Szükséged lesz a számládra, amit tőlünk kaptál emailben vásárláskor. A jobb felső sarokban szerepel a számlád sorszáma, mint például 2020-000254. Ez azonosít Téged a játék során. Hétről-hétre sorszámokat húzunk ki egy nagy virtuális kalapból. Ha a Te sorszámod szerepel a lista első helyén, akkor szívből gratulálunk, mert Te vagy a szerencsés nyertes! Viszont NE FELEDD! A nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így a Te feladatod lesz, hogy minden héten hétfőn 12:00 óra után ellenőrizd ezt az oldalt, hogy Te vagy-e a heti nyertes!?

Mi a teendőd, ha Te nyertél?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben küldj egy emailt a hello@bendememo.hu címre. Az emailben szerepelnie kell a számlád sorszámának, valamint a számlázási adataidnak (név, cím), hogy ellenőrizni tudjuk, valóban Te vagy-e a nyertes! Ezután küldjük meg Neked a kuponkódot. Ezért a kuponkódért a következő sorsolásig van lehetőséged  jelentkezni (vagyis a következő hétfő 11:59-ig be kell beérkeznie az emailednek). Ha addig nem jelentkezel, utána már sajnos nem leszel rá jogosult. 

Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggedned, hiszen akár már a következő héten nyerhetsz újra! Persze, ha minket kérdezel, a legegyszerűbb, ha rendszeresen emlékezteted magad a hétfői sorsolásra, így biztosan nem kerülsz abba a bosszantó helyzetbe, hogy hagyod elúszni a nyereményed.

Szerencsés nyertesek

2021. május 10. | Alig várjuk az első sorsolást. Gyereknapra (május 30-ra) szuper ajándék lesz!