megválaszoltuk a leggyakoribb kérdéseket

Vásárlás

  1. lépés: Adj saját nevet a memódnak és töltsd fel a kívánt képet a kártya hátoldalára. Erről találsz egy részletes leírást ITT. Győződj meg róla, hogy a feltölteni kívánt fotó megfelelő minőségű és méretű.
  1. lépés: Megnézheted és módosíthatod a kosár tartalmát, vagy azonnal léphetsz tovább a pénztárhoz. Ha módosítani szeretnéd a kosár tartalmát, itt megteheted. Ha mindent rendben találsz, csak kattints a pénztár gombra a rendelés folytatásához!
  1. lépés: Pénztár. Itt adhatsz meg minden adatot, ami ahhoz kell, hogy a rendelésed fogadni tudjuk. Ehhez a következőkre van szükségünk: pontos neved, email címed, telefonszámod, és az a cím, ahová szeretnéd megkapni a csomagot (saját címed vagy Foxpost csomagautomata cím). Ha ezeket az adatokat jól adod meg, akkor a rendelésed biztosan meg fog érkezni hozzád vagy a kért automatába zökkenőmentesen. Ha van kuponkódod, akkor azt is itt válthatod be, így a különböző kedvezmények módosíthatják a számla végösszegét. Ha extra opciót szeretnél a vásárolt termék mellé (például expressz szállítást), akkor azt is itt tudod beállítani. Az ilyen kiegészítések felárát automatikusan feltüntetjük a termék áránál, tehát a fizetendő összeg az általad kért extrával módosítva fog látszani. Győződj meg arról, hogy mindent pontosan írtál be, és add fel a rendelésed a Megrendelés elküldése gombra kattintva.
  1. lépés: Mi történik a rendelés leadása után? Rendelésed megérkezésekor azonnal email-t küldünk az általad megadott címre, így ellenőrizni tudod, hogy minden rendben van-e. Mindenképpen nézd meg a “Spam” vagy a “Promóciók” mappákban is ezt az emailt, mert az automatikus e-maileket a levelezők gyakran oda teszik be. Ha elkészült a memótok újra küldünk egy levelet, hogy összeállítottuk és becsomagoltuk a társasjátékotokat. Később a futár is küld egy e-mailt arról, hogy átvette a küldeményt. Innentől az ő levelükben kapott követőkód segítségével követhetitek a csomag útját. Ha valami problémát veszel észre, nyugodtan vedd fel a kapcsolatot velünk a hello@bendememo.hu címen.

Fizetés

A Bendememo megrendelése során többféle fizetési mód közül van lehetőséged választani.

  1.       Online bankkártyás fizetés

A megrendelt Bendememo árát, valamint a szállítási díjat a megrendeléskor bankkártyával tudod kifizetni. (Kérheted Foxpost automatába, aminek a díja 990 Ft, valamint házhozszállítással, ami pedig 1.490 Ft)

  1.       Utánvét

A megrendelt Bendememót kérheted utánvét fizetéssel. Ebben az esetben tudsz készpénzzel és bankkártyával is fizetni a Foxpost automatánál vagy a futárnál.

Igen, 100% mosolygaranciát, az-az 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel. Küldj egy e-mailt a hello@bendememo.hu e-mail címre, hogy mégsem szeretnéd a terméket és megbeszéljük a részleteket!

Szállítás

Amennyiben adott napon 10 óráig beérkezik a rendelésed akkor 2 héten belül megérkezik hozzád a Bendememo.

Amennyiben adott munkanapon 10 óráig beérkezik a rendelésed és Expressz szállítással kéred a Bendememót, akkor 1 héten belül kapod meg a társasjátékot. Az Expressz szállítás díja plusz 3.000 Ft a kért szállítási módon felül.

Sajnos hétvégén nem dolgoznak a futárok, ezért csak hétköznap tudják eljuttatni neked a csomagot.

Csomagküldés Foxpost automatába, aminek a díja 990 Ft
Csomagküldés házhozszállítással, aminek a díja 1.490 Ft
Csomagküldés Foxpost automatába Expresszel, aminek a díja 3.990 Ft (990 Ft + 3.000 Ft)
Csomagküldés Foxpost házhozszállítással Expresszel, aminek a díja 4.490 Ft (1.490 Ft + 3.000 Ft)

Igen, természetesen. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, vagy meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

A futárunk kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését. Amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a Foxpost központi raktárába.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján küld a Foxpost értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

További kérdések

Aggodalomra semmi ok! Annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a probléma leírásával a hello@bendememo.hu email címre, és mi találunk rá megoldást!

Szívből gratulálunk Neked! Annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a hello@bendememo.hu email címre, hogy nyertél és mi elküldjük Neked a tudnivalókat!

Győződj meg róla, hogy megfelelő formátumú képet töltesz fel (pl. jpg, jpeg, jpe)-  és hogy nem nagyobb a mérete, mint 2000×2000 pixel. Ha ennek ellenére sem sikerül, aggodalomra semmi ok! Annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a probléma leírásával a hello@bendememo.hu email címre és mi találunk rá megoldást!

Igen! Ha szeretnétel az óvodai csoport gyerekeinek Bendememókat vásárolni, mi azonnali kedvezményt adunk! A részleteket pedig ITT olvashatod.

Ha maradt még kérdésed, írd meg nekünk a hello@bendememo.hu címre.