A Bendememo sztori

Az első Bendememót az akkor 4 éves kisöcsémnek készítettem, Bendegúznak. Zseniális gyerkőc volt már kicsinek is, mindig megelőzte a korosztályát. Imádtam neki saját készítésű ajándékot készíteni és meglepni vele, a Bendememo is egy ilyen ajándék volt neki. Imádta, rongyosra játszotta! 5 év múlva már a kishúgomnak is elkészítettem, amit ő is ugyanúgy nagyon szeretett. Ekkor kezdett felötleni bennem a gondolat, hogy talán másnak is okozhatna annyi örömöt, mint a tesóimnak! Mikor elkezdtem ezen dolgozni, nem volt kérdés, hogy mi legyen a memóriajátékom neve. Így született meg a Bendememo kicsiknek és nagyoknak.

 

Köszönetnyilvánítás

Habár én vagyok a Bendememo megálmodója, ez a játék mégis csapatmunka eredménye.
Minden itt felsorolt személy nagy hatással volt és van rám most is. Nagyon hálás vagyok mindenkinek!
Elsőként páromnak, Szabolcsnak szeretnék köszönetet mondani, mert bármibe kezdek, mindig támogat és mögöttem áll, és akitől megtanultam, hogy mindenre van működő megoldás és nincs lehetetlen. Köszönettel tartozom a szüleimnek, akik erejükön felül folyamatosan támogatták a kreatív fejlődésemet. Hálás vagyok a két testvéremnek, Bendegúznak és Bellának, akik hozzásegítettek a sok-sok kreatív ötlethez. Köszönettel tartozom Csillának a sok jó tanácsért és megoldásokért. Örök hálával tartozom jó barátomnak, Attilának az áldozatos munkájáért, biztatásért, aki nélkül most nem lenne Bendememo.

Támogasd a hazait

Ha teheted, válassz hazait, válassz minőségit, ezzel is támogatva a magyar kisvállalkozókat! Vegyél hazait, legyél tudatos vásárló és hagyd örökségül a következő generációnak azt a gondolatot, hogy figyelsz rájuk. Földünket ugyanis nem szüleinktől örököljük, hanem unokáinktól kapjuk kölcsön.

 

#Támogasdahazait #vegyélhazait

3+1 ok, hogy miért támogasd a hazai kisvállalkozókat!